PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ten Hag over Ihattaren: ‘Laat hem met rust’

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft een duidelijke boodschap aan de buitenwereld over Mohamed Ihattaren. Laat hem namelijk met rust. De transfer van Ihattaren naar Ajax maakte de tongen vorige maand los. Op de persconferentie vertelt Ten Hag voor het eerst over de geboren Utrechter sinds de overstap officieel is. “Hij is op dit moment gewoon niet fit”, is de Ajax-trainer duidelijk. “Dat gaat nog wel even duren.”

Ihattaren krijgt in Amsterdam de mogelijkheid om zichzelf op te trainen. “We hebben het hele begeleidingstraject opgetuigd”, stelt Ten Hag. “We moeten hem nu met rust laten en zijn ding laten doen. Hij moet de handschoen nu op gaan pakken, wij hebben hem alle middelen ten dienste gesteld. Het is nu aan hem.”

Tot slot doet Ten Hag nog een oproep. “Voor iedereen: laat hem met rust, laat hem werken aan zijn talenten, want die heeft hij ontegenzeggelijk. Dan heb ik hele goede hoop dat we op termijn een erg goede speler in onze selectie kunnen gaan krijgen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.