PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ronald Koeman ziet weinig in dienstverband bij PSV’

Nu Roger Schmdt besloten heeft om deze zomer te vertrekken bij PSV moet de club opzoek naar een vervanger. En één van de namen die wordt genoemd is van Ronald Koeman. Hij zou volgens het Eindhovens Dagblad informeel zijn benaderd door PSV.

René van der Gijp ziet zijn aanstelling wel zitten. “Die kan écht wel met jonge jongens omgaan hé? Dat heeft ‘ie ook laten zien bij het Nederlands elftal”, stelt de voetbalanalist in VI Vandaag.

Tegelijkertijd ziet Van der Gijp ook een groot nadeel voor PSV. “Maar ik vraag me af of hij er nog echt zin in heeft. Hij is toch wel echt een Engelse manager. Hij staat niet altijd op het veld. En dan misschien met Ruud van Nistelrooy als veldtrainer.”

“Ik denk dat hij liever naar Oranje gaat”, reageert tafelgenoot Johan Derksen in de populaire talkshow. “Hij is de baas, maar wil Ronald nog de dagelijkse stress? Dat denk ik niet. Het is natuurlijk ook de ideale bondscoach om Louis (van Gaal, red.) op te volgen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.