PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Roger Schmidt wilde vijf of zes nieuwe spelers bij PSV’

Roger Schmidt stopt aan het einde van het seizoen als trainer van PSV. Dit doet hij omdat hij naar zijn gevoel luistert. Maar volgens De Telegraaf speelt er meer op de achtergrond.

In een analyse schrijft de krant: “Omdat Schmidt het geduld mist, dacht hij komende zomer weer vijf of zes nieuwe spelers te halen. PSV kon hier niet aan voldoen en daarom wil Schmidt komende zomer zijn handen vrij hebben om verder te kijken. In de winter had hij de stap kunnen maken naar RB Leipzig of Galatasaray. Maar Schmidt toonde zijn loyaliteit en legde de aanbiedingen naast zich neer.”

Schmidt verklaarde donderdag dat een tussentijds vertrek nooit aan de orde is geweest, maar een langer verblijf was uiteindelijk ook niet bespreekbaar. “Misschien is de leiding teleurgesteld, dat weet ik niet. We kunnen ons nu in ieder geval volledig focussen”, zo liet de trainer weten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.