PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Roger Schmidt start gesprekken met Fenerbahce’

Het zou goed kunnen dat Roger Schmidt deze zomer naar Fenerbahce zal verkassen. Hier maken buitenlandse media melding van. Schmidt is de voorbije jaren meermaals gelinkt aan een dienstverband in de Turkse Süper Lig. Volgens verschillende media, waaronder Fanatik, staat de PSV-trainer inmiddels weer volledig in het vizier van Fenerbahçe. De club uit Istanbul is voor volgend seizoen nog op zoek naar een nieuwe trainer.

Joachim Löw leek onlangs op weg te zijn naar Istanbul, maar Fenerbahçe heeft zijn komst nog altijd niet bevestigd. Mogelijk gaat dat ook niet gebeuren. Voorzitter Ali Koç heeft naar verluidt aangegeven dat hij sowieso een gesprek aangaat met Schmidt omtrent een mogelijke samenwerking.

Fenerbahçe was in eerder stadium ook al in de race voor Schmidt, nog voordat hij naar PSV verhuisde. De PSV-trainer staat er ook in het buitenland goed op. Eerder dit seizoen zei hij nog ‘nee’ tegen een aanbod van Bundesliga-club RB Leipzig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.