PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft niet zo’n goed elftal’

Analist en voormalig voetballer Rene van der Gijp is niet zo onder de indruk van de selectie van PSV. “Tweede worden met PSV is gewoon het uiterste wat in deze selectie zit. Hij heeft niet zo’n goed elftal”, stelt Van der Gijp in VI Vandaag.

“Hij heeft dat Braziliaantje op links staan (Mauro Júnior, red.) en Obispo staat in het centrum, dat vind ik ook helemaal niks. Die kan er echt helemaal niets van. Ik vind dat Zahavi het wel oké heeft gedaan, net als Max en Sangaré. Voor de rest vind ik het niet zo’n geweldig elftal.”

Johan Derksen is het eens met zijn tafelgenoot. “De nummer drie (Feyenoord, red.) is ook weer zwakker van PSV. Hij staat dus precies waar hij moet staan.” De voetbalanalist denkt te weten waarom hij vertrekt. “Ik denk dat het te maken heeft met zijn ego: dat hij in Nederland niet is geaccepteerd als de goeroe die hij zelf meent te zijn.”

Van der Gijp vindt dat de PSV-leiding teveel naar de pijpen van Schmidt heeft gedanst. “Eigenlijk wel. Ik had Götze bijvoorbeeld nooit gehaald. Wat heb je eraan? Die jongen is op zeventig procent. Hij liet twee of drie keer zien een absolute wereldspeler te zijn, maar dat is gewoon veel te weinig. Op die plek moet je iemand hebben die zestien goals maakt.”

One thought on “‘PSV heeft niet zo’n goed elftal’

  1. Wat een armoeiig zooitje is het toch in twee weken fl….ren ze een heel jaar in het putje en voor dinsdag tegen Nac heb ik er ook een zwaar hoofd in. Normaal gesproken ben ik het nooit eens met wat die laporen daar bij V I allemaal spuien. Maar nu moet ik tot mijn ontsteltenis bekennen dat hij hier een punt heeft. Neem nu Gakpo die moet aanvoerder zijn laat het heel weinig zien heeft wel de mond vol van kampioenschap hij neemt nooit het voortouw initiatief.
    Waar o waar is toch de tijd dat je Van Bommel op een bepaald moment zei en nu ’10 minuten vol gas” vervolgens lag welke tegenstander dan ook op de rug dat zie je echt niet meer Wie zou dat nu moeten doen? Misschien een taak voor b v Veerman?? Een verlengstuk van de trainer op het veld maar dan moet je hem niet wisselen natuurlijk. Zo’n Gotze halen ze binnen alsof het een god is laat is voorzichtig concluderen dat hij het nog niet heeft laten zien. Heel erg voor een supporter is de smile op Amsterdamse gezichten. Gooi anders eens het management op de schop.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.