PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV is niet het eindstation voor Joey Veerman’

Joey Veerman maakt deze winter dan eindelijk zijn transfer naar een Nederlandse topclub. Voor zes miljoen euro tekende hij bij PSV. Ook clubs uit het buitenland waren in geinteresseerd.

“Joey heeft altijd wel uitgesproken dat hij in de top van Nederland wilde spelen en om de prijzen wilde spelen. Die combinatie is voor hem te vinden bij PSV. Het is voor hem een ideale stap”, zegt zaakwaarnemer Nikkie Bruinenberg tegen Voetbal International. “Er is vanuit het buitenland ook interesse geweest, maar we hebben alles tegen elkaar afgezet. Er waren een paar clubs concreet, en het is PSV geworden.”

Veerman ziet veel kansen in de ploeg van coach Roger Schmidt. “Hij stond tegen Ajax in de basis. Als je net bij een club aankomt en meteen in de topper mag starten, dan is het perspectief goed.” Bruinenberg beaamt dat Eindhoven vermoedelijk niet het eindstation is van Veerman. “Joey is een jongen met ambitie. Bij PSV is gebleken dat je vanaf daar hele mooie stappen kunt maken. Hij heeft die ambitie.”

“Nu is het wel eerst zaak om bij PSV alles te gaan spelen, om de prijzen te gaan spelen en Europees voetbal te gaan spelen”, gaat de belangenbehartiger verder. “Dat zijn allemaal dingen die hij nog niet heeft ervaren. Vanaf daar is het wel de bedoeling om ooit een keer een vervolgstap te maken. Maar eerst lekker voetballen en genieten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.