PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Steven Bergwijn blijft bij Tottenham Hotspur’

Steven Bergwijn zal deze transferperiode waarschijnlijk niet naar Ajax verkassen. Dit weet Dan Kilpatrick, journalist van The Evening Standard te melden.

Ajax ondernam deze maand meerdere pogingen om Bergwijn los te weken bij Tottenham Hotspur. Een bod van achttien miljoen euro werd afgewezen door de Engelse club, waarna de Amsterdammers zich met een verhoogd bod van 22 miljoen euro opnieuw meldden in de Londense hoofdstad.

Met het nieuwe bod naderde Ajax de vraagprijs van Tottenham Hotspur, maar de deal lijkt toch niet rond te komen. Het is niet bekend of dat aan de clubs of aan Bergwijn zelf ligt. In de online rubriek Koffie met Valentijn van VI Vandaag vertelt Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, dat de persoonlijke eisen van Bergwijn misschien het probleem zijn. “Als hij er niet op achteruit wil gaan, dan wordt het een heel moeilijk verhaal voor Ajax”, zegt hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.