PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren heeft duidelijk plan bij Ajax’

Mohamed Ihattaren is officieel speler van Ajax. De Amsterdammers huren hem van Juventus. Hij heeft voor zichzelf alvast een route uitgestippeld.

De Telegraaf schrijft hierover: “De intenties van zowel club als speler waren al weken duidelijk. Ihattaren zelf heeft alles in het werk gesteld om zo fit mogelijk te raken voor zijn nieuwe club, welke dat ook zou worden. Met een entree bij de landskampioen, krijgt hij nu zijn zo gewenste omgeving. Na het gesprek met Ajax-trainer Erik ten Hag wilde hij niets liever dan de mogelijkheid om de gang naar Amsterdam te maken.”

Een snel Ajax-debuut zit er niet in. “Ihattaren zelf weet dat hij ruim een half jaar geen wedstrijd heeft gespeeld en de tijd nodig heeft om fit te raken. Hij beseft in welke hoedanigheid hij binnen zal komen en wil vechten voor zijn kans. In het hoofd zit al langer zijn ideale scenario om te mogen aansluiten bij duels van Jong Ajax. Daar wil hij het plezier hervinden en het benodigde wedstrijdritme opdoen”, zo weet de krant.

Via Jong Ajax wil Ihattaren zich in de A-selectie spelen. Eerst moet hij weer helemaal fit worden. Mocht dat lukken en hij presteert, dan kan de club hem voor twee miljoen euro inlijven. “Slaagt het ’project-Ihattaren’, dan zal Ajax met de kleine koopoptie in zijn vuistje lachen. De transferwaarde van het toptalent, dat door voormalig bondscoach Ronald Koeman werd overgehaald voor Nederland te kiezen, werd anderhalf jaar geleden nog op tientallen miljoenen euro’s geschat”, zo weet het medium.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.