PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Werd een beetje depressief van Jorrit Hendrix’

Feyenoord versterkte zich deze week met Jorrit Hendrix. Analist Hugo Borst heeft hem als speler niet zo hoog zitten. Hij bezorgde hem namelijk een lichte depressie.

In de podcast van het Algemeen Dagblad zegt Borst: “Ik werd altijd licht depressief als ik Jorrit Hendrix bij PSV zag spelen. Dat doet iets met mijn gemoed. In de breedte word je er beter van. Het is een gaatjesvuller.”

Hij zou het gek vinden als Hendrix basisspeler wordt onder oefenmeester Arne Slot. Borst ziet de multifunctionele voetballer vooral als stand-in voor Jan en alleman: “Is Senesi geblesseerd? Dan zet je Hendrix daar neer. Wil je je middenveld versterken? Dan zet je hem neer. Maar hij mag nooit drie wedstrijden op rij starten voor Feyenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.