PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

OFFICIEEL: Cody Gakpo zet krabbel onder nieuw contract

Cody Gakpo heeft een nieuw contract getekend bij PSV. De aanvaller staat nu tot medio 2026 onder contract in Eindhoven. Zijn oude verbintenis liep tot 2025.

Directeur Voetbalzaken John de Jong geeft aan dat vroeg in het seizoen de gesprekken over een nieuw contract werden geopend. “We zijn gaan praten over Cody’s ontwikkeling en waarde voor PSV. Zijn prestaties en status bij PSV en debuut in Oranje waren daar een directe aanleiding voor”, aldus De Jong. “De gesprekken brachten rust rond Cody’s positie tijdens deze transferperiode. We kunnen daardoor focus houden op het resultaat dat we dit seizoen voor ogen hebben. Cody blijft in Eindhoven om samen met PSV voor het kampioenschap te gaan.”

Gakpo geeft zelf aan dat hij voor dit seizoen een duidelijk doel heeft. “Dat is prijzen pakken met PSV”, zo geeft hij aan. “Ik zal er alles aan doen om dat met het team, de club te bereiken. De waardering die ik hier voel is groot. Dat wil ik terugbetalen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.