PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jorrit Hendrix in De Kuip: ‘Hier als PSV’er spelen, dat kan wel’

Jorrit Hendrix kijkt zijn ogen uit bij zijn nieuwe club Feyenoord. Ze huren hem voor een termijn van achttien maanden van Spartak Moskou en hebben tevens een optie tot koop op hem bedongen.

In die achttien maanden hoopt de middenvelder zo vaak mogelijk in een uitverkochte Kuip te kunnen spelen. “Ik heb het altijd tegen me gehad, tot nu”, zegt hij tegen De Telegraaf. “Het is eigenlijk altijd alleen maar een enorme motivatie geweest als ik in die volle Kuip mocht spelen. Daar kijk ik nu naar uit.”

Dat hij zo enthousiast is over spelen in Rotterdam-Zuid, zou volgens Hendrix voor een rasechte PSV’er geen probleem moeten zijn. “Ik denk dat dat wel kan”, zegt hij lachend. “Feyenoord heeft ook altijd een bepaalde indruk op mijn gemaakt wanneer we hier met PSV speelden. Onverklaarbaar dat we hier over het algemeen mindere resultaten halen, al zal het stadion zeker een aandeel hebben gehad.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.