PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Roger Schmidt is zo een slechte verliezer’

Marco Timmer de clubwatcher van PSV namens Voetbal International vindt Roger Schmidt zo een slechte verliezer. Het mooie is dat hij dat zelf ook zegt. Ik houd daar wel van.” Oud-speler Bjorn van der Doelen ziet verder juist voldoende perspectief, ondanks de dure nederlaag tegen Ajax. “Ik heb niemand van PSV horen zeggen dat het seizoen voorbij is.”

“Als ze die woede van zondag om kunnen zetten in goede energie naar de rest van het seizoen, dan kan het nog weleens een heel interessant seizoen worden.” PSV speelt volgende week in eigen huis tegen AZ, koploper Ajax staat nu één punt voor.

One thought on “‘Roger Schmidt is zo een slechte verliezer’

  1. Wat een lulletje is die Marcro Timmer om dat zo te stellen wij hebben ook liever dat ten Hag een slechte verliezer is maar jullie hemelen hem zo op dat het niet zal gebeuren. Jullie van V I kunnen ook nooit objectief zijn, AJAX BRIL.
    Maar blijf vooral de Amsterdamse opinie naar jullie hand zetten. Jullie van V I zijn er echt de hoofdschuldige van ‘het zuiden is niks opstelling’. De Randstad, dat is het, echt niet, Behalve als jullie kunnen meeliften op b v een Limburg succes zie Wereldkampioen Verstappen. Waarom zwijgen jullie Herlings nog steeds dood. Ook een echte wereldkampioen. Nee dan komen jullie met het goedkope excuus ” Calimerogedrag” Wat een gelul is dat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.