PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil verrassen met speler uit de Premier League’

PSV heeft haar oog laten vallen op Daniel Quick. Hij is een 19-jarige verdediger van Crystal Palace. De Londenaren hebben Quick geen aanbieding gedaan om de verbintenis te verlengen en vermoedelijk gaat dit ook niet meer gebeuren.

Dat maakt hem een interessant target: bronnen rond de speler lieten weten dat naast PSV ook Borussia Dortmund, Rangers FC, Leicester City en Southampton de centrale verdediger op de radar hebben.

Quick hoorde dit seizoen aanvankelijk bij de Onder 23-ploeg, maar kwam daar niet verder dan vier duels. De club geeft daar de voorkeur aan reservespelers uit de hoofdmacht. Sindsdien behoort Quick zelden tot de selectie en anders zit hij op de bank. In de vorige jaargang was hij nog onderdeel van Onder-18, waar hij een van de sterkhouders was tijdens de titelrace in de Premier League South.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.