PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Lois Openda mist duels met Ajax en PSV

Een flinke klap voor Vitesse en Lois Openda. Vanwege een elleboog dreigt de aanvaller de krakers tegen zowel Ajax als PSV te missen. Hij is namelijk door de KNVB voor vier wedstrijden geschorst waarvan één voorwaardelijk.

kreeg in de eerste helft al een rode kaart omdat hij een elleboogstoot aan FC Groningen speler Mike te Wierik uitdeelde. In eerste instantie was er niks aan de hand, totdat de VAR ingreep. Deze zag op de beelden dat Openda een slaande beweging maakte naar de ribben van Te Wierik. Uiteindelijk verloor Vitesse de wedstrijd met 1-3. \

Vitesse legt zich niet neer bij het strafvoorstel. De club uit Arnhem gaat in hoger beroep en hoopt de spits eerder nog te kunnen gebruiken. Er wachten namelijk belangrijke wedstrijden, zo speelt Vitesse achtereenvolgens tegen FC Twente, Ajax (kwartfinale KNVB Beker) en PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.