PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ajax en PSV krijgen goed nieuws te horen vanuit Afrika Cup

Goed nieuws voor zowel Ajax als PSV. Ivoorkust werd gisteren uitgeschakeld op de Afrika Cup en dat betekend dat de clubs snel weer kunnen beschikken over Sebastien Haller en Ibrahim Sangare.

In de achtste finales stond woensdag 17.00 uur deze topper op het programma. Haller en Sangaré zijn vaste waarden bij De Olifanten en stonden ook dit keer aan de aftrap. De PSV’er kwam in de eerste helft nog op de proppen met een prachtige halve omhaal, maar die kon gekeerd worden door de doelman.

Manchester United-verdediger Eric Bailly was de enige speler die zou missen. Op 4-4 besliste de grote ster Egypte, Mohamed Salah, de strijd door de winnende erin te schieten. Een domper voor Ivoorkust, terwijl de Noord-Afrikanen doorgaan en Marokko treffen in de kwartfinales.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.