PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Olympiakos toont serieuze interesse voor Eran Zahavi’

Een Grieks avontuur lonkt voor PSV-spits Eran Zahavi. Olympiakos Pireaus is namelijk serieus in hem geinteresseerd. Als het aan Olympiakos ligt, maakt Zahavi voor 31 januari de overstap naar Griekenland.

Naar verluidt ziet de spits een overstap naar Griekenland wel zitten, maar niet op dit moment. Daarnaast is de kans klein dat PSV mee wil werken. Carlos Vinícius en Maxi Romero zijn geblesseerd en daardoor heeft trainer Roger Schmidt voorin amper iets te kiezen.

Het verhaal gaat al een tijdje dat Zahavi wil vertrekken bij PSV. Dat heeft te maken met de inbraken in zijn woning. Bij de eerste waren Zahavi’s vrouw en kinderen thuis. Zij werden zelfs bedreigd en vastgebonden. Bij de tweede inbraak was er niemand thuis. Zahavi ligt bij PSV nog tot het einde van het seizoen vast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.