PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘In het voorjaar komt er denk ik duidelijkheid over Roger Schmidt’

Directeur John de Jong hoopt dat trainer Roger Schmidt zijn contract bij PSV nog altijd zal gaan verlengen. Dit zei hij voor de camera’s van ESPN.

“De intentie om te verlengen is er zeker en we hebben goede gesprekken”, aldus De Jong. “We zijn allebei heel ontspannen. Er is een goede relatie en er is open communicatie, dus er zit geen druk op. In het voorjaar zal er denk ik duidelijkheid komen.”

PSV is niet bezig met een plan B en De Jong is ook niet bang dat de alternatieven in het voorjaar al ergens vastliggen. “Daar denken wij niet aan. We zijn met deze trainer in gesprek en hebben de intentie om met hem door te gaan”, zo gaf hij aan. “Verder kijken we op dit moment niet. We hebben een goede relatie met elkaar en de samenwerking is heel goed. Deze trainer is ook ontspannen.”

Schmidt zou wel willen dat PSV een volgende stap gaat zetten. “Daar hebben we inhoudelijk goede gesprekken over”, zei De Jong. “Uiteraard willen wij ook verbeteren en omhoog. Dat hopen we in eerste instantie samen te kunnen bereiken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.