PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ajax bereikt akkoord met Juventus, nog één Ihattaren-‘hindernis’ te gaan

Mohamed Ihattaren is bijna een speler van Ajax. De Amsterdammers hebben een akkoord bereikt met Juventus over een huurtermijn alleen moeten ze nu nog persoonlijk met hem akkoord komen. Dit weet de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano te melden.

Eerder op de maandag meldde De Telegraaf dat Ajax drie scenario’s klaar had liggen: een verhuurperiode van een half seizoen, een huurtransfer voor anderhalf jaar óf een definitieve transfer. Optie drie lijkt dus van de baan, al gaat Ajax wel een optie tot koop opnemen in de huurovereenkomst, meldt Romano.

Nu is het een kwestie van tijd voordat Ihattaren zelf eruit komt met Ajax. Trainer Erik ten Hag had onlangs in het geheim al een onderhoud met de linkspoot, die sinds kort individueel traint met de bij Ajax werkzame Gerald Vanenburg.

Eerder deze maand leek het er nog op dat FC Utrecht zou stunten met de geboren Utrechter, maar Ajax gaat aan het langste eind trekken. Ihattaren heeft overigens al sinds 24 april 2021 geen wedstrijd meer gespeeld: bij PSV botste hij met trainer Roger Schmidt en na zijn transfer naar Juventus werd hij bij Sampdoria gestald, maar dat avontuur eindigde al na één reservebeurt tegen Internazionale.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.