PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Vinnige Roger Schmidt: ‘Voordeel gaat altijd uit naar Ajax’

PSV verloor vanmiddag met 1-2 van Ajax door een dubieuze goal van Noussair Mazraoui. En dat zint PSV-trainer Roger Schmidt allerminst. Met de camera in de buurt schreeuwde hij langs de lijn dat de arbitrage de schaal alvast aan de Amsterdammers kan geven. Na afloop was hij een stuk rustiger, maar nog altijd vlijmscherp richting de KNVB.

Tegenover ESPN vertelt hij dat hij direct al zag dat de bal uit was. “Ik wist al dat die bal uit was, ik stond precies op de lijn. De bal was 100% uit en ik stond naast de assistent-scheidsrechter. Ik was zeer verrast dat hij zijn vlag niet in de lucht stook. Toen ik de foto’s zag, dacht ik dat hij nog geannuleerd zou worden, maar dat gebeurde niet. Soms ben je niet blij met de beslissingen van de arbitrage.”

Daarin ziet de Duitse oefenmeester een patroon. “Na zes wedstrijden weet ik nu wel dat álle fifty-fifty-situaties naar Ajax gaan. Als dit ons zou overkomen, vraag ik me af of hij ook geteld had. Het is alleen mijn gevoel. We zijn teleurgesteld. We hebben verloren, terwijl we een goede wedstrijd speelden. We moeten accepteren dat we verloren hebben, maar ik ben trots op het team.”

One thought on “Vinnige Roger Schmidt: ‘Voordeel gaat altijd uit naar Ajax’

  1. Beste Roger, zoals ik al eerder zei je kan hier maar nauwelijks kampioen worden met die KNVB maffia als bestuur trouwens ook heel het Hilversumse Voice gebeuren kan doen wat men wil zonder daar consequentie van te moeten dragen.Het scheidsrechtersgilde pas hun regels wekelijks toe, de enige die hiervan niet de dupe zijn zijn de Amsterdammers. Het is ongeveer hetzelfde spelletje als dat ze in Duitsland met Bayern doen, die komen ook overal mee weg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.