PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-spits loopt blessure op in aanloop naar kraker met Ajax

Een flinke tegenslag voor PSV-spits Maxi Romero. De Argentijn kwakkelt al jaren met zijn fitheid en nu heeft het noodlot weer toegeslagen. hij is namelijk wederom geblesseerd geraakt. Hij zal de wedstrijd tegen Ajax waarschijnlijk niet gaan halen.

Volgens het Eindhovens Dagblad, dat bronnen rond de speler heeft gesproken, kan PSV sowieso vijf weken geen beroep doen op de spits. Dat wordt echter nog niet bevestigd, omdat nog moet blijken hoe ernstig het kwetsuur van de aanvaller is. De krantgaat er, net als Voetbal International, echter van uit dat Romero sowieso de topper tegen Ajax aan zich voorbij moet laten gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.