PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV toont interesse in Quinten Timber’

Afgelopen zomer verruilde Quinten Timber Ajax voor FC Utrecht en daar presteert hij alleraardigst. Nu zou PSV in hem geinteresseerd zijn geraakt. Een terugkeer naar de top in de Eredivisie lonkt dus.

Eerder deze week werd de naam van Timber in verband gebracht met een overstap naar PSV. Het verhaal was de jonge middenvelder onbekend. “Daar heb ik niks over gehoord”, verklaarde hij tegenover RTV Utrecht. Zijn reactie spreekt boekdelen: “Ik speel in februari gewoon nog voor FC Utrecht.”

Timber is met de Domstedelingen in voorbereiding op het duel met Sparta Rotterdam. Na de 0-3 nederlaag tegen Ajax wil hij revanche nemen, zeker gezien de slechte reeks van de laatste tijd. “Tegen Ajax weet je dat je achteruit gaat lopen. Zondag tegen Sparta ben je waarschijnlijk wat meer aan de bal. We moeten meer kansen gaan creëren en beslissender zijn voor de goal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.