PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet twaalf miljoen neertellen voor speler uit de Premier League’

Eerder werd bekend dat PSV interesse heeft in Liverpool-speler Nathaniel Phillips maar het prijskaartje kan een probleem gaan worden. Ze willen namelijk twaalf miljoen euro voor hem hebben. Dit bedrag lijkt te gortig te zijn voor de Eindhovenaren maar het ED sluit een transfer in een later stadium toch niet uit.

De Eindhovenaren hebben concurrentie van Premier League-clubs West Ham United en Watford, meldt het ED. Voor PSV is een transfer alleen haalbaar als Liverpool instemt met een huurconstructie. Volgens het ED is het nog steeds mogelijk dat de houding van The Reds tegen het einde van de maand nog verandert.

PSV kijkt al langere tijd met een schuin oog naar een extra verdediger, aangezien het André Ramalho de komende tijd moet missen. Danilho Doekhi en Riechedly Bazoer (beiden Vitesse) en Anel Ahmedhodzic werden aan PSV gelinkt, maar de nummer één van de Eredivisie drukte niet door.

Phillips zou de vacature eventueel wel kunnen invullen, mits Liverpool dus instemt met een huurconstructie. De 24-jarige verdediger uit Bolton maakte begin 2020 zijn debuut voor The Reds, maakte vorig seizoen meters na het wegvallen van Virgil van Dijk en Joe Gomez, maar komt momenteel weinig aan spelen toe.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.