PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ihattaren wilde terug naar PSV, maar club niet geinteresseerd’

Het ziet ernaar uit dat Ajax zich deze week nog zal gaan versterken met Mohamed Ihattaren. Hier maakt journalist Freek Jansen van Voetbal International melding van.

De creatieveling was vastbesloten Italië te verlaten en dacht in eerste instantie aan een terugkeer aan PSV. Dit ondanks de moeizame relatie met trainer Roger Schmidt, waardoor hij afgelopen zomer vertrok uit Eindhoven.

Volgens het Eindhovens Dagblad zag PSV geen heil in een terugkeer van de aanvallende middenvelder en bedankte voor het aanbod. Ajax zal Ihattaren vermoedelijk willen huren van Juventus, maar het ED sluit een permanente deal niet uit. Donderdag worden mogelijk de knopen al doorgehakt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.