PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Cody Gakpo over ‘Ajax-transfer’ Ihattaren: “Jammer”

Cody Gakpo zou het jammer vinden als Mohamed Ihattaren deze transferperiode naar Ajax zou gaan. Volgens verschillende media zou de spelmaker voor een overstap staan.

Ze speelden de afgelopen jaren samen bij PSV. Na talloze incidenten vertrok de middenvelder afgelopen zomer naar Juventus, dat hem zonder enig succes onderbracht bij Sampdoria. Nu lijkt hij dus op weg terug naar de Eredivisie en wel bij Ajax.

Met Ihattaren heeft Gakpo de laatste tijd geen contact meer gehad. “Ik hoop dat het goed met hem gaat”, vertelde de PSV-aanvaller aan ESPN. Hij gunt hem nog steeds het allerbeste. “Ik hoop persoonlijk dat hij weer lekker aan het voetballen komt. Het is dan jammer als hij naar onze concurrent gaat, maar dat zijn de keuzes die hij zelf moet maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.