PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax ziet af van Bergwijn en schakelt door naar nieuwe aanvaller’

De kans is groot dat Ajax afziet van het aantrekken van Steven Bergwijn. De onderhandelingen met zijn club Tottenham Hotspur gingen al moeilijk maar nu hij onlangs de held was door twee keer te scoren in de blessuretijd lijkt het helemaal lastig om hem naar Amsterdam te halen.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is druk bezig om voor deze maand nog een vleugelaanvaller aan de selectie toe te voegen. Ook met oog op de toekomst bevinden hoofd scouting Henk Veldmate en scout Hans van der Zee zich momenteel in Brazilië, waar ze veel wedstrijden bezoeken. Eerder scoutte Van der Zee al David Neres, Antony, Nicolás Tagliafico, Lisandro Martínez en Davinson Sánchez als versterkingen voor Ajax.

Neres vertrok eerder deze maand bij Ajax en mogelijk zal ook Tagliafico nog vertrekken. De Argentijn wil weg uit Amsterdam nadat hij zijn basisplaats kwijt raakte en Ajax is bereid mee te werken aan een transfer. Napoli wil Tagliafico op huurbasis overnemen, maar Ajax wil hem het liefst verkopen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.