PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Roger Schmidt reageert op steek van Mo Ihattaren

Roger Schmidt de trainer van PSV kan weinig met de kritiek die hij kreeg van Mohamed Ihatarren. In een interview met De Telegraaf liet hij namelijk weten dat hij zich heeft laten wegjagen door de Duitser en hier nu spijt van te hebben.

“Ik heb het niet gelezen, maar wel gehoord. Wat kan ik zeggen? Het is voorbij”, haalt Schmidt zijn schouders op tijdens de persconferentie, geciteerd door Voetbal International. “Ik heb zoveel antwoorden over deze speler gegeven.” Van oud zeer is geen sprake, verzekert de oefenmeester. “Ik hoop dat hij op een dag zijn potentieel gebruikt. Dat hoop ik echt. Eerlijk.”

Ihattaren vertelde afgelopen weekeinde dat het niet boterde tussen hem en Schmidt. “Ik heb er zelfs spijt van dat ik bij PSV ben weggegaan. Dat ik me door Schmidt heb laten wegjagen. Ja, zo zie ik het. Ik vind het jammer dat de clubleiding hem alle macht heeft gegeven”, liet hij weten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.