PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Zakaria Bakkali kan overstap maken naar China

Zakaria Bakkali kan een opmerkelijke overstap maken naar China. De 25-jarige aanvaller staat onder contract bij Anderlecht waar hij volledig uit beeld is geraakt. In het verleden speelde hij ook voor PSV.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft een niet nader genoemde Chinese club zich bij Anderlecht gemeld voor Bakkali. Dat is enigszins opvallend, aangezien het gewezen toptalent nu al maanden verpietert in de B-ploeg van Paars-Wit. Bakkali wil desondanks alleen vertrekken wanneer een club zijn jaarloon van 1,2 miljoen euro volledig overneemt.

Bakkali stond bij PSV te boek als toptalent, maar die belofte wist hij nooit in te lossen. De aanvaller vertrok door de achterdeur uit Eindhoven, waarna een avontuur bij Valencia op een mislukking uitdraaide. Anderlecht gaf hem in 2018 de kans, maar ook bij de Belgische topclub kwijnt hij inmiddels weg. Coach Vincent Kompany deed dit seizoen nog geen beroep op hem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.