PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren in wachtkamer voor Eredivisie-terugkeer’

FC Utrecht hoopt nog altijd Mohamed Ihatteren binnen te halen maar een akkoord met zijn werkgever Juventus is er nog niet. Toch zijn er al wel belangrijke stappen gezet in de onderhandelingen.

Het AD schrijft dinsdagavond: “Dat Mohamed Ihattaren (19) zeer concreet in beeld is om voor anderhalf jaar op huurbasis naar FC Utrecht te trekken en dat daar vergevorderde gesprekken over gevoerd zijn, is al sinds vorige week duidelijk. De middenvelder die bij Juventus onder contract staat, wil zelf ook graag naar Nederland.”

Daar voegt de krant aan toe: “Maar een definitief akkoord is er nog niet. Utrecht hoopt Ihattaren nog altijd te verwelkomen om komend halfjaar volledig fit te kunnen worden en dan een volledig seizoen een belangrijke kracht te worden in zijn geboortestad.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.