PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Cody Gakpo gelinkt aan Engelse gigant Liverpool’

Cody Gakpo heeft zich bij PSV ontwikkeld tot één van de beste spelers en dat is ook andere clubs opgevallen. Zo linkt het Engelse medium The Athletic de vleugelflitser aan Liverpool.

The Reds beschikken weliswaar over een geweldige voorhoede plus een dito bankbezetting, maar al enige tijd is de clubleiding op zoek naar een extra smaakmaker. De PSV-aanvaller zou dus één van de (mogelijke) opties zijn.

Liverpool of een andere geïnteresseerd club zal Gakpo niet zomaar kunnen inlijven. PSV wil best meewerken aan een mooie vervolgstap voor de Eindhovenaar, maar daar staat wel een riante transfersom tegenover. Eerder werd een bedrag van minimaal 45 miljoen euro als uitgangspunt genoemd door het Eindhovens Dagblad.

Gakpo heeft een marktwaarde van 22 miljoen euro, maar voor bedragen van die orde schuift PSV niet eens aan tafel. Clubwatcher Rik Elfrink van het ED schreef onlangs dat clubs ‘eerder richting het dubbele’ moeten bieden om kans te maken op de Oranje-international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.