PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil stunten met komst van Liverpool-speler’

PSV wil een poging doen om Nathaniel Phillips los te weken van Liverpool. Hier maakt het medium Football Insider melding van.

De Reds willen wel meewerken aan een verhuur van Phillips, mits er geen club komt die hem voor de vraagprijs van twaalf miljoen Britse pond permanent over wil nemen.

Tot dusver meldde Watford FC zich al wel voor Phillips, maar zij gingen niet verder dan acht miljoen. Het eveneens geïnteresseerde West Ham United is überhaupt nog niet concreet, waardoor PSV best een goede kans lijkt te maken op het huren van Phillips.

In totaal kwam Phillips twintig keer uit voor de hoofdmacht van Liverpool, maar dit seizoen staat zijn teller pas op drie wedstrijden. Onder meer Virgil van Dijk, Joe Gomez en Joel Matip gaan hem voor in de pikorde. Phillips staat in Engeland hoog aangeschreven, maar wist mede door blessureleed (nog) niet door te breken op Anfield.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.