PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Deal Ihatarren naar FC Utrecht zo goed als rond’

Mohamed Ihattaren zal zijn loopbaan zeer waarschijnlijk voortzetten bij FC Utrecht. Alleen het papierwerk zou een overstap nog in de weg staan. De Domstedelingen willen hem voor achttien maanden huren van Juventus.

Dat schrijft Voetbal International over de mogelijke deal tussen Juventus en FC Utrecht. ‘Er bestaat nog altijd een goede kans dat Mohamed Ihattaren aansluit bij de groep’, schrijft het weekblad over de voormalig PSV’er. Met een huurtransfer voor anderhalf seizoen heeft Ihattaren ook goed de tijd om weer op te trainen en speelfit te worden bij de Domstedelingen.

Dat er nog geen officiële aankondiging is geweest, is tegen de verwachting in. ‘Het zou onder meer komen door al het papierwerk’, staat te lezen. Ihattaren werd het afgelopen half jaar zonder succes verhuurd aan Sampdoria door Juventus, dat hem in de zomer overnam van PSV. In Eindhoven had hij ook geen toekomst meer naar meerdere clashes, met onder anderen trainer Roger Schmidt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.