PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ihattaren werkt aan comeback op de velden met oud-international

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Mohamed Ihattaren speelt waarschijnlijk de komende 1,5 jaar in de eredivisie voor FC Utrecht. Momenteel traint hij met voormalig international Gerald Vanenburg om te werken aan zijn comeback op de velden. Dit laat hij op Instagram weten.

Het is de eerste keer in bijna vijf maanden tijd dat de voormalig speler van PSV iets op zijn account heeft gepost. ‘Training with Gerald Vanenburg. Simply the best, better than all the rest’, luidt de begeleidende tekst.

Tegenover het Eindhovens Dagblad bevestigt Vanenburg dat hij al enige tijd aan het werk is met Ihattaren. Daarbij moet meer aan dag- dan weekbasis worden gedacht. “We werken hard”, liet de Europees kampioen van 1988 woensdagavond weten voor hij een trainingssessie met Ihattaren startte.

Het heeft er alle schijn van dat Ihattaren binnenkort weer op de Nederlandse velden is te bewonderen. De aanvallende middenvelder is op weg naar FC Utrecht, dat hem voor anderhalf seizoen gaat huren van Juventus.

“Ik weet hoe het is”, vertelt Vanenburg tegen De Telegraaf. “Ik werd als 17-jarige ineens als de nieuwe Johan Cruijff gezien. Dat is niet makkelijk. Er kwamen mensen op mij af waar je eigenlijk niets mee te maken moet hebben. Dat geldt ook voor Mo. Die ballast moet overboord. Focus je op voetbal. Hij heeft nu een kern van mensen om zich heen die hij moet koesteren. Dat hij kan voetballen is zeker. Maar hij moet harder zijn voor zichzelf, pijn lijden om speciaal te kunnen zijn als voetballer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.