PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dries Mertens kan zilvervloot pakken bij ver avontuur’

Dries Mertens zal aan het einde van het seizoen vertrekken bij Napoli. En hij kan op 34-jarige leeftijd verkassen naar de Amerikaanse MLS. Een zeer lucratief contract lonkt daar voor de aanvaller.

Volgens journalist Michael Singh sprak Mertens enkele maanden geleden met Toronto FC en beide partijen leken wel interesse te hebben in een samenwerking. De prioriteit van de Belg was echter Napoli, maar daar kreeg de clubtopscorer aller tijden dus weinig goed nieuws. Volgens de journalist in kwestie zouden die gesprekken wel eens snel hervat kunnen worden.

Mertens zou bij Toronto opnieuw ploegmaat kunnen worden van Lorenzo Insigne. De Italiaan tekende onlangs al voor Toronto, waar hij bijzonder veel geld gaat verdienen. Hij verdient er jaarlijks vijftien miljoen euro (inclusief bonussen). Mertens liet eerder al verstaan dat de MLS ooit wel een optie zou zijn.

Toronto is een bijzonder mooie wereldstad. De club is bovendien een zeer ambitieuze club en wil daarom zwaar uitpakken op de transfermarkt. Dat de nodige sterren daar opduiken is zeker geen verrassing.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.