PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Juventus wil Memphis Depay op overnemen van Barcelona’

Memphis Depay staat in de belangstelling van de Italiaanse grootmacht Juventus. Vanwege blessures in de voorhoede willen ze hem graag proberen te huren van FC Barcelona. Dat weet de journalist Gianluca di Marzio te melden.

Juventus zag Chiesa in het Serie A-duel met AS Roma al na ruim een halfuur uitvallen. De Italiaanse vleugelaanvaller heeft zijn kruisband gescheurd en ontsnapt niet aan een operatie. Een aderlating voor La Vecchia Signora, die dan ook de transfermarkt op wil. Volgens Di Marzio zoekt Juve niet per se een buitenspeler, maar juist een veelzijdige aanvaller.

Sardar Azmoun, die ook in de belangstelling staat van Olympique Lyon, is in beeld in Turijn. Maar ook Memphis kan een optie worden, mocht Barça openstaan voor een huurdeal. De transferexpert verwacht dat Juventus in de komende dagen contact opneemt met de Catalanen. De Oranje-international werd al genoemd tijdens de gesprekken tussen beide clubs over Álvaro Morata, maar trainer Massimiliano Allegri wilde de Spaanse spits niet laten gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.