PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Het orakel voorspelt: ‘Ajax wordt kampioen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV is met één punt voorsprong op Ajax als kampioen de winterstop ingegaan maar analist en voormalig trainer Aad de Mos denkt toch dat de Amsterdammers uiteindelijk kampioen gaan worden.

“Ik denk dat Ajax kampioen wordt. Ze hebben de beste selectie en de ervaring om als kampioen te spelen. Dat heeft PSV niet. Ik ga ervan uit dat Ajax opnieuw kampioen wordt”, voorspelt De Mos in de podcast Twee Viertje van OnlineWedden24.com.

Verder voorspelt De Mos dat Sébastien Haller topscorer van de competitie gaat worden. “Ik denk dat Sébastien Haller de meeste kansen heeft, omdat hij speelt in een goede ploeg, die altijd aanvallend speelt. Hij krijgt natuurlijk een enorm aantal kansen en soms benut hij maar de helft, behalve dan in de Champions League. I de competitie krijgt hij veel kansen. Dat is een stuk makkelijker dan voor Bryan Linssen en Loïs Openda. Ik denk dat Haller de topscorer van Nederland gaat worden.”

En wie gaat er degraderen? “PEC Zwolle zal alles ondernemen om degradatie te voorkomen. Ze hebben Oussama Darfalou van Vitesse en Max de Waal van Jong Ajax erbij gehaald. Het zijn de laatste stuiptrekkingen. Vergeleken met Sparta en Fortuna Sittard heeft PEC de minste selectie, denk ik. Ze scoren heel moeilijk en krijgen gemakkelijk goals tegen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.