PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Galatasaray wil Roger Schmidt als nieuwe trainer’

Galatasaray hoopt na dit seizoen Roger Schmidt te presenteren als nieuwe trainer. Hier maakt o.a het Turkse medium Millyet melding van. De huidige trainer van PSV zou de droomkandidaat zijn om vanaf komend seizoen leiding te geven aan de recordkampioen van Turkije.

Galatasaray heeft besloten om Fatih Terim te ontslaan en zou al een interim-trainer hebben aangewezen, ondanks dat de club dit zelf nog niet officieel gemeld heeft. Schmidt zou vervolgens vanaf komend seizoen de leiding moeten gaan geven.

De afgelopen maanden werd Schmidt met regelmaat gelinkt aan een andere club. Een aanbod van RB Leipzig wees hij al af, terwijl hij ook al werd gelinkt aan Hertha BSC na dit seizoen. PSV hoopt echter dat de trainer zijn aflopende contract gaat verlengen in Eindhoven. De Duitser gaf eind december in gesprek met ESPN aan heel gelukkig te zijn bij PSV, maar dat alles nog helemaal open ligt. Voetbal International meldde eerder al dat Schmidt wil dat PSV meer ambitie gaat tonen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.