PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arsenal legt 20 miljoen neer voor Georginio Wijnaldum’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Arsenal wil Georginio Wijnaldum over nemen van Paris Saint-Germain en heeft daar zón twintig miljoen euro voor over. Hier maken zowel de Britse als de Spaanse media melding van.

Wijnaldum verruilde Liverpool afgelopen zomer voor PSG, dat hem transfervrij inlijfde. In de Franse hoofdstad is het vooralsnog echter niet gelukt om een vaste waarde af te dwingen. De middenvelder weet dat dit in zijn nadeel speelt, zeker omdat in november het WK in Qatar van start gaat.

Sky Sports onthulde eerder dat Wijnaldum op een terugkeer in de Premier League aast. Volgens de laatste berichten maakt Arsenal nu haast. De Londenaren zijn al langer geïnteresseerd en zouden nu een bod van twintig miljoen euro bieden om hem permanent in te lijven.

Ook een oude bekende van Wijnaldum, Newcastle United, heeft belangstelling getoond. Sportief gezien lijkt Arsenal op dit moment de meest interessante optie te zijn voor de viceaanvoerder van het Nederlands elftal. De Londenaren strijden immers om kwalificatie voor de Champions League, waar The Magpies onderin bungelen.

Over het standpunt van Wijnaldum doen uiteenlopende geruchten de ronde. Volgens sommige media wil de Nederlander zo snel mogelijk vertrekken, waar andere bronnen juist stellen dat hij het dit seizoen nog even wil aankijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.