PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax biedt 18 miljoen op Bergwijn, Spurs lacht het bod weg’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax wil zich deze transferperiode gaan versterken met Steven Bergwijn. De Amsterdammers hebben een eerste bod van 18 miljoen neergelegd bij zijn werkgever Tottenhan Hotspur. Zij hebben dit direct van tafel geveegd. Ze verlangen meer van de Amsterdammers. De Telegraaf baseert de informatie op bronnen rond de Londense club.

Ajax is er veel aan gelegen om Bergwijn deze transferperiode al naar Amsterdam te halen. Hij moet David Neres vervangen, die op weg lijkt naar Shakhtar Donetsk. Naar verluidt kwam de Nederlands kampioen met een eerste bieding op de Oranje-aanvaller, de Spurs-leiding vindt achttien miljoen euro echter niet genoeg. Bergwijn is gewild volgens de berichtgeving en geniet ook interesse uit onder meer Spanje en Duitsland. Tottenham is in deze open race bereid te luisteren naar interesse uit de verschillende hoeken. Clubwatcher Mike Verweij liet onlangs weten dat Bergwijn een terugkeer naar Amsterdam wel ziet zitten. Ook om zijn kansen voor de komende WK-selectie te vergroten.

Bergwijn groeide bij de Engelsen nooit uit een onbetwiste basiskracht en komt er ook onder de nieuwe manager Antonio Conte nauwelijks aan te pas. De laatste duels ontbrak hij door een kuitblessure. Twee jaar geleden betaalde Spurs nog dertig miljoen euro aan PSV voor Bergwijn, de Eindhovenaren hadden hem in 2011 opgepikt uit de jeugdopleiding van Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.