PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet acht miljoen euro betalen voor nieuwe verdediger’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV wil zich graag versterken met Anel Ahmedhodzic alleen zit er wel een fors prijskaartje om zijn nek. Zijn club Malmo FF wil namelijk zón acht miljoen euro voor hem incasseren.

Ahmedhodzic wordt al langere tijd gevolgd door onder meer Ajax en PSV, bevestigde zaakwaarnemer en voormalig Ajax-spits Markus Rosenberg voor dit seizoen al. Het Eindhovens Dagblad laat zijn naam ook vallen, maar stelt dat er sprake is van een ‘behoorlijk prijskaartje van vele miljoenen’. Het Zweedse medium Fotbollskanalen haakt in op dit nieuws en meldt dat het circa 7,8 miljoen euro zou kosten om het tot eind 2023 doorlopende contract van Ahmedhodzic af te kopen.

PSV meldde vrijdag dat Ramalho de komende maanden niet beschikbaar zal zijn. De Eindhovenaren hebben centraal achterin niet veel smaken, maar het is nog niet duidelijk of ze nog een vervanger gaan halen. Ahmedhodzic moet dus vele miljoenen kosten en rond de veelvuldig genoemde Vitesse-spelers Riechedly Bazoer en Danilho Doekhi is nog geen beweging ontstaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.