PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren staat op het punt om naar FC Utrecht te gaan’

FC Utrecht zou Mohamed Ihattaren willen huren van Juventus. Hier maakt het Italiaanse medium La Gazetta dello Sport melding van. ‘Hij staat op het punt om terug te keren naar Nederland. Zijn voorkeur gaat nadrukkelijk uit naar een verhuurperiode aan FC Utrecht. Dat zou hem zeker goed uitkomen, ook gezien het de plek is waar hij zelf geboren is.’

Ihattaren maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar Juventus, maar die club besloot hem direct weer uit te lenen. Bij Sampdoria had Ihattaren het vanaf moment één niet naar zijn zin, waardoor hij zonder ook maar een wedstrijd te spelen niet meer kwam opdagen. Maandenlang bleef Ihattaren onder de radar en nu zoekt Juventus een oplossing voor het probleem.

Eerder werd FC Utrecht ook al genoemd door Voetbal International en nu is de club ook opgedoken in de Italiaanse media. La Gazzetta lijkt te weten dat een huurtransfer naar Nederland zeer dichtbij is. Eerder speelde Ihattaren al 74 wedstrijden in de hoofdmacht van PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.