PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

La Gazzetta onthult groot nieuws rondom Mohamed Ihattaren

Mohamed Ihattaren zou voor een terugkeer in de Eredivisie staan. Dat is de conclusie die de Italiaanse sportkrant La Gazetta dello Sport trekt. Eerder deze week linkte Voetbal International de middenvelder plots aan FC Utrecht.

Het medium schreef: “Een mogelijke verhuur aan een Nederlandse club is dan plotseling niet meer uitgesloten. En dan valt bij de geboren Utrechter al snel de naam van de plaatselijke FC. Mensen binnen en rondom de club bezwoeren begin deze week dat er (nog) niks speelt. Dat kan snel gaan bij Ihattaren.”

Ihattaren zou namelijk het welbekende ‘buitenkansje’ zijn voor FC Utrecht. De Italiaanse sportkrant heeft vernomen dat dit inderdaad een serieuze optie betreft. “Het is niet alleen een mogelijkheid”, zo schrijft La Gazzetta dello Sport. “De komende weken zullen de opties zorgvuldig naast elkaar worden gelegd, in overleg met zijn nieuwe management. Maar het lijkt erop dat hij terugkeert naar de Eredivisie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.