PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Barcelona is uitgekeken op Memphis Depay’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

FC Barcelona ziet het niet langer zitten in Memphis Depay. De nieuwe trainer Xavi zou dat intern hebben aangegeven bij de directie van de Catalanen. Depay kwam afgelopen zomer transfervrij over van Lyon.

De Nederlander is topscorer in Catalonië, maar onomstreden is hij allesbehalve. Het is niet voor niets dat Ferrán Torres aan de selectie werd toegevoegd en de clubleiding nog op zoek is naar een nieuwe targetman.

Voor de korte termijn denkt Barcelona aan Álvaro Morata van Juventus, waar Erling Braut Haaland (Borussia Dortmund) de gedroomde nieuwe spits is. Die zoektocht is natuurlijk nadelig voor Memphis. De voormalig PSV’er speelt bij voorkeur centraal, maar die rol lijkt op de lange termijn niet meer haalbaar.

Xavi zou het Barcelona-bestuur zelfs hebben laten weten dat Memphis voor hem geen optie is voor volgend seizoen. De clubleiding is daarom op zoek naar een oplossing voor de aanvaller. Daarbij zou zelfs een vertrek in de winter niet worden uitgesloten gezien de financiële situatie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.