PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Roger Schmidt ziet komst van Riechedly Bazoer niet zitten’

Er heerst de nodige verdeeldheid bij PSV over de komst van Vitesse-middenvelder Riechedly Bazoer. Hier maakt journalist Valentijn Driessen melding van.

Bazoer bevestigde vrijdag dat hij heeft gesproken met zowel Feyenoord als PSV, dat vermoedelijk echter niet zal toeslaan. “John de Jong (directeur voetbalzaken, red.) zou Bazoer er morgen bij willen halen, zeker omdat hij niet te veel kost”, zegt Driessen in Kick-Off. “Aan het eind van het seizoen is hij zelfs helemaal gratis, dus hij zou daarvoor groen licht geven. Alleen Schmidt ziet het veel minder zitten.”

“En John de Jong ziet ook wel dat Bazoer een bepaald imago heeft, wat hij nu wel van zich af aan het schudden is. Maar het is wel een jongen die het wel even laat weten als hem iets niet bevalt. En daar is Schmidt niet echt van gediend”, gaat Driessen verder.

De Telegraaf-journalist Jeroen Kapteijns benadrukt wel dat er in Arnhem weinig is aan te merken op de houding van Bazoer. “Thomas Letsch is wel heel erg te spreken over de manier waarop hij de teleurstelling afgelopen zomer heeft verwerkt. Bazoer kon na een goed seizoen naar Olympique Marseille, maar uiteindelijk is dat niet rond gekomen. Hoe Bazoer zich daarin heeft opgesteld, in vergelijking met ploeggenoot Oussama Tannane, daar is veel tevredenheid over.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.