PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Yvon Mvogo aan huurcontract houden’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV wil deze winter Yvon Mvogo niet laten gaan. Ze willen de huurling van Leipzig aan zijn contract houden.

De doelman zou ontevreden zijn over zijn gebrek aan speeltijd en volgens het Zwitserse Le Matin heeft hij aangegeven deze maand te willen vertrekken bij PSV. Young Boys zou al geïnformeerd hebben bij Mvogo, maar dat ziet hij zelf niet zitten.

PSV kan zelf bepalen wat er gebeurt met het huurcontract van de doelman. Mocht er een serieuze andere optie op te pikken zijn deze transferperiode zal de club daar normaal gesproken wel naar gaan kijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.