PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV aast op handtekening van Anel Ahmedhodzic’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV wil zich versterken met Anel Ahmedhodzic. Hij is een 22-jarige verdediger die in Zweden speelt voor Malmo FF. Hij is geboren in Zweden en speelde begin 2020 ook een oefeninterland voor Zweden. Later dat jaar koos hij echter voor Bosnië en Herzegovina, waar hij inmiddels twaalf interlands voor heeft gespeeld.

Volgens het Eindhovens Dagblad zou Ahmedhodzic meerdere miljoenen moeten kosten. Voetbal International meldt dat de international van Bosnië eerder onhaalbaar was vanwege de vraagprijs, maar dat dit inmiddels geen onoverkomelijk obstakel meer zou zijn omdat hij nog maar een contract heeft voor twee jaar.

De vader van Ahmedhodzic gaf eerder deze week in een interview met het Bosnische Reprezentacija aan dat AC Milan zeer concrete interesse heeft in de verdediger en al in gesprek is met Malmö over een transfer. Ook Brentford, een Duitse club en twee clubs uit Frankrijk zouden hopen op zijn komst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.