PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil na Veerman ook Doekhi ophalen in de Eredivisie’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV is nog niet klaar op de transfermarkt. Eerder deze week werd Joey Veerman overgenomen van SC Heerenveen en nu willen ze ook bij Vitesse gaan toeslaan voor mandekker Danilho Doekhi.

PSV gaat een cruciale tweede seizoenshelft tegemoet. De Eindhovenaren zijn nog op drie fronten actief, maar de komende maanden is sterkhouder André Ramalho niet inzetbaar als gevolg van een enkeloperatie. Volgens Voetbal International heeft de Eredivisie-topclub besloten om de optie Doekhi serieus te overwegen.

Het medium schrijft: “De 23-jarige verdediger staat al langer op de PSV-lijsten. Dat het neefje van voormalig international Winston Bogarde transfervrij is na dit seizoen zorgt ervoor dat PSV wil kijken wat er nu al mogelijk is. Van concrete gesprekken en een bod bij Vitesse is nog geen sprake.”

Doekhi speelt sinds 2018 voor Vitesse, waar hij zich heeft ontwikkeld tot een vaste waarde. De teller staat inmiddels op 116 wedstrijden voor de Arnhemmers en sinds dit seizoen is hij ook in het bezit van de aanvoerdersband.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.