PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV maanden zonder sterkhouder Andre Ramalho

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV moet het de komende maanden doen zonder de Braziliaan Andre Ramalho. Hij is geopereerd aan zijn enkel en gaat nu de revalidatie in.

Op de eigen website schrijft PSV vrijdagmiddag: “André Ramalho heeft een succesvolle operatie aan zijn enkel ondergaan. De verdediger revalideert de komende periode in Nederland. (…) Zijn revalidatie zal naar verwachting enkele maanden duren.”

De 29-jarige Ramalho raakte vlak voor de winterstop geblesseerd aan zijn enkel. In de laatste wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (2-0) ging het mis voor de sterkhouder van PSV. Het resultaat is dus dat hij voorlopig uit de roulatie is en daardoor onder meer Ajax-thuis mist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.