PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat Feyenoord tweede keer zware klap uitdelen’

PSV wist deze week Feyenoord af te troeven in de strijd om Joey Veerman en de kans lonkt dat de Eindhovenaren spoedig een tweede zware klap zullen uitdelen. Ze willen namelijk ook Riechedly Bazoer naar Eindhoven halen.

Feyenoord is na het mislopen van Veerman overgeschakeld naar Riechedly Bazoer. Ook PSV heeft naar hem geïnformeerd, maar zij pakken deze maand niet door. De nummer drie van Nederland leek daarmee vrij baan te krijgen, ware het niet dat de koploper door een enkelblessure voorlopig geen beroep kan doen op André Ramalho. De interesse voor Danilho Doekhi is dan weer slecht nieuws voor Feyenoord.

De Telegraaf schrijft: “PSV heeft op dit moment geen concrete plannen met Bazoer, maar als de Eredivisie-koploper doorpakt voor Doekhi ligt het voor de hand dat Vitesse een vertrek van de andere spelbepalende verdediger gaat blokkeren. Een vertrek van zowel Doekhi als Bazoer zou waarschijnlijk funest zijn voor de sportieve ambities van de Arnhemmers.”

Kortom: als Danilho Doekhi naar PSV gaat, dan krijgt Bazoer waarschijnlijk geen permissie om naar Feyenoord te verkassen. Officieel wil Vitesse beide spelers graag behouden gezien de sportieve belangen en het drukke speelschema. De clubleiding steunt hem vooralsnog, maar de krant wijst naar de rol van clubeigenaar Valeriy Oyf. “De Rus staat open voor de verkoop van minimaal een van beiden als er serieuze bedragen (meer dan 2 miljoen euro) op tafel komen.”

Bazoer kan ook rekenen op interesse van Portugese topclubs, Benfica en Sporting Portugal. Sportief en financieel is dat ook zeer aantrekkelijk. De 25-jarige Bazoer wil zich na zijn vroegtijdige vertrek bij Ajax echter graag bewijzen in de Nederlandse top. Nadeel is wel dat Vitesse uitgerekend tegen Feyenoord de tweede seizoenshelft opent en dat lijkt voordelig voor PSV…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.