PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Joey Veerman kan Mario Gotze uit de basis spelen’

Voormalig trainer Huub Stevens denkt dat PSV met de komst van Joey Veerman prima zaken heeft gedaan. Hij ziet in hem in potentie een uitstekende speler.

“Of Veerman het gaat redden bij PSV ligt volledig aan hem zelf”, zegt Stevens in het Algemeen Dagblad. “Hij heeft de kwaliteiten om Mario Götze uit de basis te spelen, dat vind ik echt. Grootste vraag is hoe hij omgaat met de situatie waarin hij mogelijk níet elke wedstrijd speelt. Bij PSV lopen op het middenveld tenslotte wel meer goede spelers.”

“In die zin was Feyenoord voor hem, denk ik, een veiligere keuze geweest”, vervolgt Stevens. “Daar zou hij normaal gesproken direct basisspeler zijn geworden. Dat neemt niet weg dat ik PSV heel goed begrijp. In Veerman halen ze een speler die, mits hij contanter en fysiek sterker wordt, het verschil kan maken. En dan kan hij vanuit Eindhoven ook zomaar nóg een paar stappen zetten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.