PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jurgen Locadia tekent contract in de Bundesliga

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Jurgen Locadia gaat spelen in de Duitse Bundesliga. De aanvaller heeft namelijk Brighton achter zich gelaten en een contract getekend bij VFL Bochum.

De 28-jarige Emmenaar maakte begin 2018 een miljoenentransfer naar Brighton & Hove Albion, werd tussendoor al verhuurd aan Hoffenheim en het Amerikaanse FC Cincinnati en kon ook dit seizoen niet op veel speeltijd in Zuid-Engeland rekenen. Nu vertrekt hij definitief: Bochum maakt bekend dat het Locadia transfervrij over heeft genomen en dat hij in elk geval tot het einde van het seizoen met rugnummer 19 gaat spelen in het Ruhrstadion.

Locadia hoopt zich in Duitsland weer te kunnen laten zien. “Ik ben blij dat deze transfer naar VfL van de grond is gekomen. Ik ben benieuwd naar mijn nieuwe teamgenoten en ik kijk ernaar uit om weer in de Bundesliga te kunnen spelen. De laatste tijd heb ik niet veel gespeeld, natuurlijk hoop ik dat dit hier gaat veranderen”, laat hij weten aan de clubkanalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.